Terse vaan! Ilmoitan vaan että päätin naittaa Aunen ja Acen ennen tämän osan kuvaamista, ja vaikka otinkinkin kuvan, se on nyt kadonnut =D Joten Aune on siis nykyään Presley.

Ace kätteli hänelle uutta tuttavuutta pihamaalla. Vieras oli naapurin rouva Lola Warner, joka onkin teille lukijoille jo tuttu edellisistä osista. Mutta mitä hän tänään teki Presleyn tiluksilla? Vastaus on oikein selkeä. Aunen synnytyksen laskettu aika oli näiden päivien aikana, ja kuten tidetään, Lola oli lupautunut avustamaan synnytyksessä. Ace oli ihan hermona ja Aune yritti ottaa rennosti. Ace ei edes melkein muistanut lähteä töihin, mutta kyllä Aune häntä muistutti.

Kun Ace tuli tistä, hän toi mukanaan työkaverinsa nimeltään Kyösti (Pöysti) Talo alkoi käydä vähän ahtaaksi sisällä olevien viimeisillään raskaana olevan naisen, kätilön, aviomiehen ja toisen miehen täyttäessä jo valmiiksi pienikokoisen olkkarin.

Mutta ei siinäkään vielä kaikki kun paikalle asteli joku random-nainen joka ei tullut toimeen Aunen kanssa XD.

Tältä tila alkoikin näyttää =D. (Kyösti oli tässä kohtaa pelaamassa shakkia pihalla XD)

Kohta kuitenkin Aune tunsi ilmapallon tapaisen poksahduksen mahassaan, kaikki tiesivät mitä se tarkoitti. Synnytys oli alkanut! Vieraat alkoivat kiljua, paitsi Lola, joka tiesi miten tilanteessa oli toimittava.

Lola tyynnytteli Aunea, joka oli paniikissa ja täysissä tuskissaan. Jos Ace ei olisi ollut vessassa (facepalm), Lola olisi kehottanut Aunea pitämään miehensä kädestä lujasti kiinni. -OLETKO VARMA ETTÄ HÄNEN KÄTENSÄ EI MURTUISI!? Aune kirkui.

Random nainen saattoi kuitenkin kiljua kovempaa kuin itse synnyttäjä =D

Kyllähän se Acekin palasi vessasta, ja Lolakin ensimmäistä kertaa hermostui =D. EIkä Ace taida tajuta noita Aunen kipuja XD

Ainakin ilmeestä päätellen =D.

Viimeiset hetket...

Ja vauva on ulkona! 

Siinä syntyi tällainen isänsä kopio, tummemmalla iholla höystetty poikavaava. =) Nimeksi tuli Andrew Elmer Presley.  Vieraat kaikki ovatkin ihan innoissaan. Ja jo on, kun Acekin keskittyy juttelemaan matka-arkuista naapurien kanssa kun juuri on tullut esikoinen taloon XD

Kohta vieraatkin lähtivät ja Ace sai poikansa ensikertaa syliin. Hellyyttävää <3 =,) Suraavaksi vuorossa, Lellittely kuvia! =D

-Mamma pikkuvauvaansa rakastaa, rakastaa, mamma pikkuvauvaansa rakastaa! Aune lauleskeli pikkupojalleen. =3 Ace ei olisi halunnut palata töihin ollenkaan, mutta kyllähän perheen oli jostain rahaa hankittava, joten niin hän meni töihin.

Sieltähän se Ace saapukin, mutta ei ylennystä DX No, kyllähän se on ihan ymmärrettävää kun juuri on tullut oma vauva maanpäälle. =) 

Nukkumatin soimana rauhan hetkenä Aune päätti maalata jotain uutta. En kyllä itse haluaisi tuollaista maalausta seinälleni =D

Maalailun jälkeen Ace haki Aunen ulos pelaamaan shakkia kanssaan. Aune ei tajunnut kyllä pelistä mitään, mutta Ace sai pelin jutut selvitettyä hänelle. =)Aune sai myös kurkittua ikkunasta sisään, oliko Andrewilla kaikki hyvin.

Tässä tämmöinen random perhepotretti XD. Lisäksi tämä on ensimmäinen kerta koskaan ku simini syö kiinalaista ruokaa =D Sainhan juuri nimittäin Yliopisto lisärin =).

Mutta mitäs hemmettiä tämä sinikynttiläinen kakku meinaa? =D Andrew astuu jo taapero ikään! Todella pelottavaa, kun en varsinkaan saanut kuvattua paljon mitään hänen vauva-ajoiltaan. =( Mutta nyt katsotaan mitä käy!

Viime hetki vauvana! Ja....

Tältä hän näyttää nyt. =) Mikä söpöläinen! Mutta tähän tarvitan pieni muodonmuutos!

Ja tältä jätkänpätkä näyttää nyt. MIKÄ SÖPÖLÄINEN! XD Ihan kuin mini Ace pisamilla =D. 

Ja tähän päättyy osamme. Anteeksi lyhykäisyydestä, mutta ensiosassa on luvassa: opettelua! Kasvua! Hauskoja juttuja! Ja nyt se on moro! =)