Hellou, uutta rakkauttapursuavaa osaa tarjoilen tässä: =)

Normaalimeininkiä Presleyllä.. Eräänä aamuna Andy heräsi erityiseen päivään. Hänen siskonsa kasvaisi taaperoikään. Andy oli odottanut tätä jo todella pitkään, sillä hän halusi jo pian päästä leikkimään A-B:n kanssa.

Tässä onkin Anna-Bellan kakku, siinä onkin vähän liikaa kynttilöitä XD.

Aune sai kunnian puhalluttaa A-B:n kynttilät sammuksiin. Harmi kun Andrew ei mahtunut kuvaan =(. Hän oli jossain taaenpana hurraamassa siskolleen. 

Tällainen hänestä tuli, ihan suloinen, mutta kyllä tässä tarvittiin muodonmuutosta!

Hänestä tuli todella sievä! Mutta kyllä Andy on suosikkini =D.

Ja heti aloitettiinkin puheharjoitukset pienen valkoisen potan edessä. -Anna-Bella, sano mamma. -A-B ei sano mamma! Anna-Bella sanoi käyttäen lyhyttä lempinimeään. -Hyvä! Kai....Aune mutisi.

Heti kun A-B oli saanut tarpeekseen puhumisesta, hän taapersi lempilelunsa luokse. Kyseessä oli pikkuinen lyömäsoitin.

Kohta ilmaan kantautuikin hieman epävireistä musiikkia, jota tähditti pieni kikattava tyttö.

Eräänä päivänä Presleyn talo oli taas täynnä porukkaa, kun Andy toi koulukaverinsa kotiinsa, ja jälleen kerran joku aivan random poika tuli paikalle. Koko konkkaronkka ahtautui keittiöön eikä Andy edes mahtunut istumaan XD

Aune olisi varmaan saanut paiseita, jos olisi nähnyt koko väentungoksen, mutta kaikkien onneksi pippurinen äiti olikin mennyt rentouttavaan vaahtokylpyyn~

Seuraavaksi hän huomasikin tekemänsä salaatin olevan poissa. Vieraat olivat syöneet kaiken jä lähteneet kun Auna oli ollut kylvyssä. Andy ja Ace katsoivat toisiinsa ja viheltelivät, kuin eivät olisi tienneet mitään. Aune siis aloitti salaatin tekemisen alusta ja lauleskeli iloisena.

(Anteeksi katosta...) Ja huomenaamulla Aunen iloisuus ei ollyt yhtään tiessään, joten hän päätti, että Presleyn perhe viettäisi aamun auringonpaisteessa ulkona. Hän siis pisti Acen kyhäämään tällaisien mukavan rakennelman, ja niin perhe lähtikin ulos viettämään mukavaa aamua.

Ace ja Aune löhösivät lepotuoleilla ja lapset leikkivät puuhapöydän ääressä. Andy piirteli, kun taas A-B tutkiskeli palikoita. Siniset palikat olivat hänen suosikkejaan. Aina kun Andrew sai piirrustuksensa valmiiksi, hän näytti sitä Anna-Bellalle, joka alkoi taputtaa ja nauraa.

On meillä kyllä sitten lahjakkaat skidit! Pelaavatkin kaikkea paremmin kuin isäukkonsa! Ace virnuili ja Aune huokaisi. Tällainen elämä oli juuri parasta. Hän ajatteli.

Sinä iltapäivänä Aune ja Andy katsoivat TV:tä yhdessä. -Äiti? -No? -Voisitko joku päivä maalata jonkun kuvan minun huoneeseeni? Se olisi kivaa! -Tottakai voin Andrew! -Jee! Voisiko se olla vihreä, kuten huone, ja se voisi liittyä jotenkin avaruuteen, ja koska A-Bkin muuttaa kasvettuaan sinne, se voisi olla vähän naisellinen. Andrew selitti ja Aune kirjasi kaiken muistiin päähänsä. -Rakastan haasteita! hän sanoi ja nuolaisi huuliaan.

Muutaman tunnin päästä kaikki olivat unessa, kunnes yhtäkkiä Aune heräsi. Hän oli saanut inspiraation unissaan maalaukseen jota Andy pyysi. Hän maalasi aamuun saakka vihreää avaruusolentoa, joka oli naispuolinen. Andrewin mielestä maalaus oli täydellinen, ja hän odotti innolla, että se komeilisi pian seinällä.

(Pepsodent white now hymy =P) -Andy kulta, sain maalauksesi valmiiksi! Aune kertoi ja Andrew katsoi häntä silmät loistaen. -Kiitos, äiti! Parempaa synttärilahjaa en osaisi edes kuvitella! Hän kiljahti. Aune oli kuitenkin sitä mieltä, että Andrewille pitäsi saada parempikin lahja.

Arvasitte oikein. Oli taas syntymäpäivien aika! Tällä kertaa vuorossa olikin siis Andrew! Hän puhalsi kynttilät sammuksiin ja...

Mikä komistus!!! Hän on todella söpö! Andyn elämäntavoitteeksi noppa arpoi perheen, ja hänellä on sama elämäntoive kuin suosiotavottaisella isällään, eli hän haluaa kapteenisankariksi. (En kyllä usko että niin taiteellinen ja mukava poika voi mennä sellaisiin töihin XD)

Myöhemmin Andrew antoi A-B:lle iltapalaksi puuroa, ja sen jälkeen ihan vähän kakkua. -Tiitos! A-B hymyili. 

Aamun sarastaessa Andrew huomasi ikkunasta ulos katsottuaan kauniin tytön pihalla. Hän jäi tuijottamaan näkyä silmät selällään, kunnes tyttö näki hänen katseensa ja vilkutti hänelle. Andrew nielaisi ja ryntäsi pihalle. Hän meni tytön luokse ja moikkasi änkyttäen. -Moi! Olen Meri Broman, olimme joskus ala-asteella samalla luokalla, eikö vain? Muistan kun sinut jätettiin bussista tämän talon eteen ja halusin jutella kanssasi, mutta sisuni ei millään riittänyt, joten tänään koetin onneani. Meri selitti. Andrew tosiaan muisti ala-asteelta pienen suloisen tummanvaalea tukkaisen tytön, johon hän oli vähän ihastunutkin. -H-hei. Olen Andrew, kuten muistat. Mutta näin kavereiden kesken saat kutsua minua Andyksi. Andy puhua pulputti.Pian Andy ja Meri juttelivatkin oikein olan takaa, kaikesta mahdollisesta.

-Teillä on muuten aivan loistavan näköinen talo! Meri hihkaisi katsoen Presleyn suurella tontilla nököttävää asumusta. -Niinkö? Minun isäni on rakentanut sen ihan yksin ja tietysti me muu perhe olemme auttaneet remonteissa, paitsi tietysi siskoni A-B, koska hän on ihan liian pieni. Andrew yritti pitää sanansa selvinä ja Meri nyökkäili ihastuksissaan. -Voikun minäkin voisin asua ihkaoman perustetun perheen kanssa tällaisessa talossa. Andrew nyökkäsi ja näki muutaman sekunnin ajan itsensä ja Merin asumassa yhdessä perheensä talossa. Sitten hän tunsi punastuvansa ja pudisti päätään. -Mitä nyt, Andy? Meri kysyi.Andrew tarttui Meriä kädestä ja sanoi ujosti: -Haluaisitko tulla tonne sisälle katsomaan? Meri nyökkäsi innokkaasti ja nuoripari käveli sisälle taloon.

Sisällä saatin olla melkein ihan rauhassa, vaikka Ace olikin kotona. Hän oli niin unenpöpperössä ettei edes huomannut olohuoneessa flirttailevaa paria. Aune oli tällävälin työntämässä A-B:tä rattaissa puistossa. Heti kun Ace lähti töihin, radiosta alkoi kuulua kuin merkistä kaunis kappale. Andrew ja Meri molemmat tiesivät kappaleen ja lauloivat hiljaa sen mukana. 

(musa päälle tästä: www.youtube.com/watch)

Musiikki kuljetti Andrewin ja Merin hiljakseen ihastuksen kauniiseen satamaan~

Muutamien päivien kuluessa Andy ja Meri alkoivat seurustella. Meri myös koki muodonmuutoksen Andyn taitavissa taiteilian sormissa.

Ystävyydestä~

Ihastuksesksi~

Jonka jälkeen...

....Rakkaudeksi~ Se oli molempien ensimmäinen suudelma. Tämän jälkeen he halasivat. -Andrew, minne menet lukion loputtua? -Ajattelin mennä yliopistoon, olen hakenut siihen, joka on.... äh, en minä muista! Jokin... no kuitenkin, voin etsiä sen yliopiston jostain. -Haluaisin tulla sinun mukaasi, Andy. 

-Anna-Bella, tiedätkös minkälaista on olla rakastunut? -Hyi!

Kestääkö Andyn ja Merin suhde? Onko Acesta tullut työnarkomaani? Maalileeko Aune lisää? Oppiiko A-B koskaan potalle? Jaksatteko kuunnella lempibiisini loppuun asti? Vastaukset kaikkiin kysymyksiin saatte seuraavassa osassa!