Ensinnäkin olen pahoillani osan viivästymisestä =D. Mutta yritän pitää tahtia yllä... Vähän harmittaa kun kukaan ei arvannut elokuvaa XD. Mutta nyt paljastan teille vihjeet:

 Ace virnisti tuttuun tapaansa vinosti ja totesi: ´´Näin joskus skidinä elokuvan, missä joku liikuntasali rempattiin syljellä.``       Tämä on tietysti ensimmäinen vihje. Elokuvassa oli tosiaankin kohtaus jossa liikuntasali rempattiin sylkemällä.

I belive I can flyyyy, I belive I can touch the skyyy! Ace loilotti suorittaessaan aamutoimintojaan.      Tämä on toinen vihje. Ace laulaa I belive I can fly laulua, ja kyseinen laulu soi elokuvan alussa, sekä lopussa.

´´Vetää, vetää Joo se menee, menee, menee läpi!! Kori! Jeee! Hyvä!`` Ace kannusti kovaan ääneen. Hän oli ihan fiiliksissä joukkueen maskotin, harmaan jäniksen kanssa. Tässä ovat kaksi seuraavaa vihjettä. Acen kannustukset ovat yksi elokuvan repliikeistä. Harmaa jänis viittaa Väiski Vemmelsääreen, joka esiintyy elokuvassa. (=D)

Mutta pian korismatsikin loppui ja Aune hyökkäsi kaukosäätimen kimppuun. Uusi vihje. Korismatsi, on melkeinpä koko elokuvan ydin. =D

´´Ömm, mikä avaruus on englanniksi?`` ´´Puuh, puuh, space!``  Aika suuri vihje. Space on elokuvan nimen alku.

´´Päivää, olen Lola Warner tuolta naapurista. Tämä ei ollut alunperin tarkoitettu vihjeeksi, mutta kai tämänkin voi laskea. Naapurin nimi tosiaan on Lola Warner. Elokuva kuuluu Warner Bros. yhtiölle, sekä elokuvassa esiintyy tyttö jonka nimi on Lola. =)

Ace sai ylennyksen koska hän oli kaapannut Pöljänmäeltä kotoisin olevan urheiluvaruste-roiston, kutsumanimeltään varkaiden Michael Jordanin. Jälleen kaksi vihjettä samassa lauseessa. =D. Elokuvan pahikset ovat kotoisin planeetalta nimeltä Pöljänmäki. Michael Jordan on elokuvan toinen päähahmo.

Siinähän ne nyt olivatkin. =D Kuulostaako oudolta? Luit kuitenkin aivan oikein. Väiski Vemmelsääri ja Michael Jordan esiintyvät yhdessä elokuvassa nimeltä SPACE JAM! =D Tässä elokuvan kansikuva: 

Joo, tiedän että kuulostaa erityisen oudolta =D. Mutta nyt itse osaan! ^^

Näin alkuun randomkuva Aunesta XD. Eikö se ookkin kaunis? =D (Sori muuten seinistä X_X) Päivien kuluessa Aunella alkoi olla aamuisin paha olo, ja hänellä oli aika kova nälkä kokoajan. Acelle hän ei sanonut mitään, hän ei halunnut hermostuttaa jo valmiiksi kajahtanutta poikaystäväänsä. O__O'  

Hän alkoi pikkuhiljaa pelätä lihovansa jatkuvalla syömisellään. Hän ei kuitenkaan vielä tuntenut minkäänlaista turvonneisuutta, eivätkä vaatteetkaan puristaneet.

Mutta entäs sankarimme Ace? Hän oli tienannut poliisityössään jo merkittävän summan rahaa, joten hän päätti yllättää rakkaan Aunensa ostmalla hänelle uudet vaatteet. Aune ilahtui niistä ikihyviksi, hyppäsi Acen kaulaan ja suukotteli tätä todella pitkään, ennenkuin hän kiiruhti vaihtamaan asunsa.

Tältä Aune näyttää uusissa vaatteissaan. =) Jankkaan tätä varmaan ikuisesti, mutta hän on niiiin kaunis! XD

Miten Ace voi kokoajan saada ylennyksiä?! Tänäänkin hän tuli mukavan rapeat ja mehukkaat marinoidut bonukset takataskussaan kotiin. No, mutta eihän siinä mitään valitettavaa ollut.

Aunekin sai maalauksensa valmiiksi, ja siitä tuli oikein sievä. =) Ainut huono juttu heidän harrastuksissaan ja töissään olivat yhteisen ajan puute. 

(Pieni aikavirhe, Aunella on yhä vanhat vaatteet mutta sen voimme antaa anteeksi) Mutta tottakai heillä oli aikaa toisilleen. Hyvät pienet hetket yhdessä vahvistivat heidän suhdettaan ja varmistivat sen että he ajattelivat toisiaan. =) Aune kuitenkin vältteli Acea, koska pelkäsi tämän huomaavan sairauden. Aune alkoi huomata nyt vatsansa sittenkin kasvavan ja hän meni täysin paniikkiin. Hän päätti soittaa parhaalle ystävälleen Lolalle ja kysyä, josko hän osaisi auttaa.

´´Lola, Lola! Minä olen varmasti ihan kuolemansairas! Minä lihon, oksentelen, selkäni on kipeä ja minulla on nälkä koko ajan ja....`` ´´Mitä?`` ´´Luuletko tosiaan niin?`` ´´Ahaa. No, kiitos.`` Aune laski kuulokkeen alas. Olisihan hänen pitänyt se arvata! Lola epäili, että hän oli raskaana. No, ei hänellä ollut oikeastaan mitään pienokaista vastaan, mutta hän pelkäsi silti. Olisiko hän huono äiti? Pystyisivätkö hän ja Ace kasvattamaan lapsen? Huoli kalvoi nuoren naisen mieltä kun han yritti laittaa asioita järjestykseen.Miten hän kertoisi Acelle tämän? Hän päätti jättää asian myöhemmäksi. 

*Ja näin, esittelemme uuden lihaoileipä kasvonaamiomme, joka rentouttaa kasvon lihaksia ja virkistää aisteja...* Aunen keho osoitti näkyviä väsymisen merkkejä. 

Vaikkakin oli raskaudesta hyötyäkin! Aune oppi rakastamaan ruuanlaittoa! =D Jos hän vain saisi kerrottua raskaudesta Acelle...

Vatsan kasvaessa entisestään, ja H-hetken lähestyessä Aunen oli pakko kertoa Acelle. Hän valvoi hänen vieressään ja odotti että hänen muumitunnarilla varustettu herätyskellonsa herättäisi tämän. 

Ennen sitä hän ehti vaihtaa vaatteensa ja syödä (kaksi) aamupalaa. Pian kuitenkin koitti aika. Aune tärisi pelosta, ja Acekin vaikutti hieman levottomalta. ´´Ace... Minulla on vähän asiaa. On vain niin.... että... talossamme saattaa juosta pian Ace- tai Aune junior... Aune takelteli. Ace mietti hetken. Hän ei edes tainnut tajuta koko juttua. ´´Olet ihan urpo! Me saamme vauvan Ace! Olen raskaana!`` Aune naurahti, joskin hermostuneesti. Acen ilme kirkastui. ´´Saammeko me lapsen? Jee! Mikä nimi voisi sopia? Onkohan se tyttö vai poika? Mistä ostamme tarvikkeet?`` Ace intoili kuin pikkulapsi.

Ace hellitteli vauvelia, ja höpötteli sille kaikenlaista. Aune huokaisi helpotuksesta, Ace oli ottanut asian hyvin, ja he varmasti selviäisivät. Vai mitä? Sitten Ace näytti muistavan jotakin. ´´Aeniin! Melkein unohdin, mutta muistin silti!`` Hän sanoi itsekseen. Hän tarttui Aunen käsiin. ´´Oi, Auni,  olet elämäni valo, älykkäistä älyykkäin, oma huippumallini, ja vielä aivojen kanssa! Olet tehnyt minut onnellisemmaksi, ja nyt elämäni on täydellistä, me saamme pian lapsen, ja muutenkin kaikki on niin hyvin. Joten voinhan kysyä sinulta:

...Tuletko vaimokseni?`` 

´´Voi, Ace... Olen sanaton... Tai siis kyllä! Kyllä! Tulen vaimoksesi! Älä kutsu minua Auniksi! Oi tämä on niin ihanaa!`` Aune huokaili onnesta ja suuteli miestään. Nyt oli elämä mallillaan! Molemmat alkoivat innolla odotella pienokaisen astumista maailmaan.

Aunen raskaus sujui suunnilleen näissä merkeissä... =D Hän soitteli useasti Lolalle ja kertoili raskautensa kulumisesta, ja siitä miten hän halusi hoitaa synnytyksen kotona. Niimpä Lola lupautui toimimaan kätilönä synnytyksessä. 

Ace taas oli vielä enemmän innoissaan kuin Aune. Hän kannusti nykyään koripallomatseissa miehiä joilla oli vaimo ja perhe. ´´Wuhuu! Minustakin tulee isä!```Hän ei voinut olla huutelematta.

Hän opiskelikin ahkerammin jotta saisi ylennyksia ja rahaa talon laajennusta vauvaa varten. Miten hän odottikaan että saisi pitää omaa lastaan sylissään, ja opettaa tämän pelaamaan korista, ja pelaamaan ristinollaa.

Kommentteja? =)