Anteeksi! Tässä on kestänyt jumalattoman kauan, mutta sainpahan osan tehtyä! Ja lupaan että se on pitempi kuin edelliset! Minulla oli kamala inspiraation ja puute ja kamala pelihaluttomuus, joten päätin tehdä aikahypyn, ja pelasin ilman kuvaamista  ja nopeasti Andrewin taaperovaiheen, tiedän että aikahypyt ovat ärsyttäviä, mutta en vain yksinkertaisesti voinut muuta. Ja saan ilokseni ilmoittaa että intoni on palannut! Toivottavasti tämän osan tekemisessä ei kestä kovin pitkään, sillä haluan jo pelaamaan!

Andrew oli kasvanut jo isoksi pojaksi, hän lähti jo kouluunkin.

8.5:n arvosana ei vain tainnut miellyttää pikkumiestä! XD

Tässä kuvaa Andyn huoneesta, vihreävoittoista eikö?

Ja tottakai heti sinne Andy meni maalailemaan! Poika on tainnut tulla äitiinsä.

Hän tuli myös todella hyvin toimeen äitinsä kanssa. Ja Acen kanssa vähintään yhtä paljon. 

Niinä päivinä Ace yritti kohtottaa kuntoaan saadakseen jälleen ylennyksen, Aune naureskeli miehelleen tehdessään lounasta.

Random kuva Andysta. Aiks hieno ellenkö sanoisi =3. Harmi vaan että hänen piti mennä seisomaan juuri tuohon hienon kukkapuskan päälle DX.

Eräänä iltana päättivät Aune ja Ace tehdä jotain joka ei sopinut pikku Andrewin silmille... Joten parempi vain että poika nukkui =D.

...Tai ei nukkunut, vaan teki läksyjä heti viereisessä huoneessa. O_____________O Andrew pänttäsi kovasti kokeisiin jotta saisi kympin todistuksen ilman lunttaamista. -Hmm, 2x2+6 on yhteensä... 10! Andrew huudahti äänen ja raapusti laskun keltaiseen vihkoseensa.

 

Seuraavana aamuna oli sunnuntai, ja Andrew oli laittanut illalla nauhoitukseen erään elokuvan. -Iskä! Eilen tuli tosi hyvä elokuva! Mä pistin sen nauhoitukseenkin! Voidaanko katsoa se, jooko? -No mikäs elokuva mahtaa olla kyseessä?  Ace kysyi virnistäen. -En mä sen nimeä muista, mut siinä on kohtaus missä liikuntasali rempataan syljellä! Andy sanoi täpinöissään. Acen ilme kirkastui. -Voisiko se olla...? Hän mietti ja pian isä ja poika hypähtivät molemmat sohvalle istumaan ja Andy laittoi eilen nauhoiten elokuvan pyörimään.

Ace oli todella innoissaan kun hän tajusi elokuvan olevan juuri se, jota hän oli katsellut nuorempana. -Tämä on minulle erittäin kultaisen nostalaginen elokuva, ei poisteta sitä ikinä digiboksista! Ace sanoi. Andy suostui ehdotukseen ja he syventyivät elokuvan maailman joka oli molemmille sukupolville yhtä ratkiriemukas ja upea.

Muutamien päivien kuluessa Aune huomasi vatsansa kasvavan jälleen kerran. Hän oli raskaana! Ensin Aune oli epäuskoinen. Sitten hän oli ymmällään, jonka jälkeen hän oli pakahtumaisillaan onnesta! Hän lähti hyppelehtien pihalle kuin mikäkin sekopää ja hurrasi.

Hän meni jonkun ihm naisen luokse ja huudahteli: Minusta tulee äiti! Minusta tulee äiti! Nainen olikin todella nopeasti hengessä mukana, kuin jokin Aunen sisko konsanaan, ja he tanssahtelivat ympäri pihamaata. (Minusta tuo nainen on häiritsevä ja jotenkin pelottava O_O)

Kohta Marianneksi esittäytynyt nainen menikin jo ahdistelemaan viatonta pikku Andya. -Hei, skidi. Mitenkäs tää leivänpaahdin toimii? -Se on kyllä puhelin, täti hyvä... -Kyllä minä sen tiesin! No, tiedätkös mitään hyvää leffaa? -Voi kyllä tiedän, täti! Iskä ja mä katottiin tosi hyvä leffa, missä yhdessä kodassa yksi jumppasali rempataan syljellä! Andrew alkoi selittää, pian kuitenkin Andy häippäsi pois ja Marianne meni jälleen kerran ahdistelemaan toista perheen jäsentä. Tälläkertaa vuorossa olikin Ace.

Heilläkin riitti juttua kaikenlaisesta, esimerkiksi sumopainista. Ace ja Marianne tulivat niin hyvin toimeen, että heidän juttelunsa päättyi....

Vesisotaan! (Hahaa! Säikäytimpäs teidät XDD) Eihän Ace nyt rakasta vaimoaan (joka oli kaikenlisäksi raskaana) voinut pettää! Ace ja Marianne vain pelleilivät pihalla samalla kun Aune söi tai nukkui. Raskaus vie voimia!

Vielä illan aikoihin Marianne päätti tulla herättämään Aunen uniltaan, jotta voisi ilmoittaa lähtevänsä. Aune ei liioin enää pitänyt tuosta naisesta enää. Hän käyttäytyi kuin perheenjäsen! Hän oli toisin sanoin liian läheinen.

Seuraavana aamuna Aune onkin löytänyt tiensä päivätorkuille poikansa sängyssä! Tähän aikaan olivatkin miehet omilla teillään.

Torkkujen jälkeen Aune alkoikin osoittaa miletään. Eihän tässä nyt synnytys ollut kyseessä,

 

Hänen vatsansa vain kasvoi!

Kun Andrew palasi koulusta ja Ace töistä Ace rykäisi ja sanoi naurahtaen: -Andrew Presley. Meillä on ilo ilmoittaa, että teistä tulee pian isoveli. Andyn hymy ylettyi korviin. -Oikeestikko! Saanko minä pikkusisaruksen minkä kanssa voin leikkiä? -SItten kunhan vauva vähän kasvaa, Andy. Aune sanoi ja näytti vauvamasuansa. Andy alkoi heti jutustella tulevalle pikkusisarukselleen. Aune ja Ace hymyilivät toisilleen. 

Seuraavana päivänä Ace ja Andrew lähtivät samaan aikaan kouluun ja töihin. (Piha on aika törkeässä kunnossa =P) Ja Aune jäi yksin kotiin.

Hän päätti katsoa hieman jotakin TV:stä. Miltään kanavalta ei tullut mitään joten hän katsoi olivatko pojat nauhoittaneet mitään hyvää katsottavaa. Sitten hän huomasi elokuvan. -Voi perhana, sehän löytänyt tiensä jo tänne! Aune kuhisteli eikä enää halunnut katsoa telkkaria. Elokuva kyllä kiinnosti häntä mutta hän oli vielä aika hermostunut siitä vessaepisodista.

Sitten Aune tekikin vaihteeksi syömistä. (Ihan outoa, että olen pelannut näillä simeillä jo kauan, mutta edelleenkin Acella on vain yksi ruuanlaittopiste =D.)

Ja lisää syötävää.. O_O

Hän myös ehti maalaillakkin pitkästä aikaa! Voi että Aunella oli ollut ikävä rakasta harrastustaan!

Mutta ei hän kovin kauaa ehtinyt taiteilla kun puhelin soi. Aune vastasi, ja oli iloinen kuullessaan parhaan ystävänsä Lolan äänen. Aune ei ollut ehtinyt jutella ystävättärensä kanssa piiiiitkiin aikoihin ja nyt hänellä valtavan vauvamasun täydeltä kerrottavaa! Puhelun päätyttyä hän kävi (yllätys yllätys) jälleen jääkaapilla ja huomasi sen harmikseen loistavan tyhjyydellään. Niimpä Aune tarttui luuriin uudestaan ja soitti lähettipalveluun.

Mutta juuri kun Aune oli ottamassa lähetystä lähetin kädestä, hänen synnytyksensä alkoi! =O Lähetti katsoi tyrmistyneensä rotusisarensa kiljuntaa, mutta ei tehnyt elettäkään auttaakseen Aunea.

Pian Aunen kätösillä makasi pieni, vauva. Isänsä täydellinen kopio. Tyttövauva. -Anna-Bella. Aune kuiskasi ja silitti vastasyntyneen tyttärensä kasvoja. -Krhm, voisikos rouva ottaa lähetyksensä jotta voisin lähteä täältä? Lähetti kysyi pilaten kauniin hetken. Aune vei ostokset ja A-Bn sisälle. Ace ja Andrew olivat yhdessä nikkaroineet tulevalle vauvalle uuden sängyn.

Ennenkuin Aune meni laittamaan A-Bn  kehtoonsa, hän syötti tämän.

Pian tulivatkin talon miehet jo paikalle ja Aune juoksi heitä vastaan. Hän kertoi vauvan syntyneen ja kaikki olivat riemuissaan. Andrew juoksi heti sisälle katsomaan pikkusiskoansa ja Ace melkein heti perässä. Kun kaikki olivat hetken aikaa ihastelleet vauvaa, he totesivat kaiken olevan täydellistä. (Minä ilkeä pistin Acen siivoamaan heti XD: )

hahaa, vielä loppuun kaksi kuvaa, jotka minun oli aivan pakko säästää! 

Tässä on hyvin harvinainen kuva koko perheestä yhdessä syömässä. =)

Tää on yksi romanttisimmista kuvista jonka oon koskaan koko sims 2 peluu aikanani ottanut<3. 

Aika hassua muuten, että Aunella ja Andyllä on melkein koko osan ajan pyjamat päällä, ja Acella työpuku. XD