=D Kiitos kovasti kommenteista! =) Otin opikseni ja säädin kuvanlaatua ja kuvien kokoa =) En laiskuuttani jaksanut poistaa timanttia, vaan se roikkuu vieläkin kuin valomerkkinä =P Mutta mitäs tässä, nyt osaan!

Ace oli iloinen seuraavana päivänä. Aurinko paistoi, linnut lauloi, telkkarista tuli Huippusim haussa. *Kyllä, Acella on yhä paheensa*  Moni varmaan ihmettelikin, miksi Ace oli noin tyytynyt köyhään ja vaikeaan elämäänsä. Tosiaan, Acen päivät olivat melko yksinkertaisia, mutta oikein mukavia:

Hän saattoi syödä lempikeksejään ja katsoa samalla mukavia elokuvia,

Hän tapasi hölkätä hymyssä suin postilaatikolle ja takaisin sisälle, Hän halusi maalata kaikkea näkemäänsä, ja tutkia luontoa.

.

.

.

Mutta painavin syy Acen autuaalle onnelle oli aivan selvästi rakkaus. Kun hän oli tavannut tämän viimeosasta tutun Aunen (Miun täytyy oppia muistamaan sen nimi!) hänen elämänsä oli alkanut hymyillä leveästi, jopa niin leveästi että elämän posket alkoivat krampata!  He eivät seurustelleet julkisesti, mutta Aunen romantiikka-tavoite ei epäilyttänyt Acea. (Tyhmä kun on =D) 

Voi, eikö rakkaus olekin ihanaa? Aune ei tuntenut käsitettä rakkaus. Hän oli tavannut miehiä, seurustellut, ja jättänyt taakseen sydämiä, jotka murtuivat hänen lähtiessä pois. Nyt Aune pitkitti Acen jättämistä. Tämän hän oli jo nähnyt. Miksi hän ei siis rutiininomaisesti halunnut lähteä pois tuosta mädästä ja homeisesta talopahasesta ja  mennyt jonnekin yökerhoon? Aune ei vielä ymmärtänyt sitä. Hän tunsi vain lämpimän, ihanan tunteen sisällään. Pienen hetken hän oli onnellinen.

XXX

Muutamia kuukausia myöhemmin

Aune huokaisi. Tämä ei ollut mennyt hänen suunnitelmiensa mukaan. Hänen olisi pitänyt olla hetken Acen kanssa, ja sitten hän olisi häipynyt jonnekin, kauas pois tästä kyläpahasesta. Mutta mitä hän tekikään? Hän maalasi kuvaa omassa pienessä asunnossa jossa hän asui Acen kanssa, ja talossa ei ollut edes tapetteja rahamäärän vuoksi. Hän joutui käyttämään jonkinlaista remontissa maan alta löytynyttä mekkoa, sillä hänellä ja Acella ei ollut varaa vaatteisiin. *Pikkusen liioittelen XP*

Halusiko hän todellakin keittiön, jonka kalusteet olivat hankittu Simeleon-kirppikseltä? 

Halusiko hän todella kylppärin, joka hohkasi kylmyyttä ja jonka amme vuoti? Tahtoiko hän todellakin kodin, jota muut kylän asukkaat kotsoivat pitkin nenänvarttaan? Tahtoiko hän tosiaan jumittaa (tässä tapauksessa bugittaa) tällä hehtaaritontin leikkimökissä? 

Tahtoiko hän todellakin poikaystävän, joka tuli joka päivä pitkän työpäivän jälkeen vino hymy kasvoillaan ja suuteli häntä rakastavasti? No, nyt haluaisimmme kuulla varmaan vastauksen, eikö?

Hänen täytyi myöntää se itselleen: Tätä hän todella halusi!

Vielä yksi kuva uudistuneesta Aunesta:

Siinä se oli, osa oli lyhyt, pahoittelen sitä! EIvätköhän ne ala pidentyä, nyt kun ollaan saatu nainen taloon. XD Ai niin! En ole muistanut kertoa Acen ja Aunen elämäntavoitteista!

Ace: Suosiotavoite: Elämäntoive:  Päästä Kapteenisankariksi (Lainvalvontaura)

Aune: Romantiikkatavoite: Elämäntoive: Päästä Julkkiskokisi (Ruuanlaittoura)

Kommentteja? ;)