Moi! Nettiyhteys petti minut eilen, juuri kun olin saanut osan valmiiksi, niin sitten meni kaikki pipariksi =P Mutta eihän se tätä pelaamisen ja kirjoittamisen riemua pilaa =). Ja ainiin! Lukekaa osa erittäin tarkkaan! Lopussa annan arvoituksen....

Awww, eikö olekin suloista. =) Muutamien päivien kuluessa,  Aunen ja Acen elämä alkoi käydä mukavammaksi. Ace teki töitä unelma-ammatissaan, laskut saatiin palkkarahoilla hoidettua, Aune alkoi mieltyä nykyiseen elämäänsä, ja taloakin remontoitiin.

Eikö se olekin sievä? =3 Mutta kun Ace ja Aune päättivät remontoida kylppärin, niin silloin tapahtui jotain erityisen outoa:

XXX

´´Ace, mitä me tehään tolle kylppärille? Eihän meillä ole kovin kummoisia remonttitarpeita.`` Aune kysyi kulmat kurtussa aina sanavalmiilta poikaystävältään. Ace virnisti tuttuun tapaansa vinosti ja totesi: ´´Näin joskus skidinä elokuvan, missä joku liikuntasali rempattiin syljellä.`` Aune katsoi silmät pyöreinä häntä. ´´Et oo tosissas`` Hän henkäisi kun näki Acen ilmeestä päätellen olevan tosissaan. ´´Sylkemään!``

´´Ei Ace! Et sylje meidän lattioille! Hyi!`` Aune kiljui Acen sylkiessä lattialle. Mutta kohta auringonvalo sokaisi Acen ja Aunen silmät, ja kun he avasivat silmänsä, he näkivät tämän:

Ace ja Aune tujottivat tuota näkyä, sitten toisiaan. ´´Ace. Minulla on yksi pieni kysymys. MIKÄ ELOKUVA SE ON?`` ´´En minä sen nimeä muista.`` Illala tämä välikohtaus oli ainakin osittain unohtunut...(?) *pelottavaa musaa*

I belive I can flyyyy, I belive I can touch the skyyy! Ace loilotti suorittaessaan aamutoimintojaan. Aune nukkui vielä, joten hänellä oli täysi oikeus katsoa eilisillan nauhoitettu korismatsi.

´´Vetää, vetää Joo se menee, menee, menee läpi!! Kori! Jeee! Hyvä!`` Ace kannusti kovaan ääneen. Hän oli ihan fiiliksissä joukkueen maskotin, harmaan jäniksen kanssa.

Aune heräsi Acen huutoihin, ja laahusti keittiöön hakemaan aamiaista. Hän katsoi pöydästä käsin ottelua ja kannusti poikaystävänsä kanssa samaan tahtiin. Mutta pian korismatsikin loppui ja Aune hyökkäsi kaukosäätimen kimppuun. ´´Nyt mars jumppaamaan!`` Hän sanoi Acelle joka tarvitsi uuden kuntopisteen ylennystä varten.

Ja näin Ace tekikin. =D Hän alkoi tekemään punnerruksia ja mitä jännimpiä vatsalihasliikkeitä. Aunekin siirtyi vaivihkaa lehden kanssa sohvalle. Hän hihitteli salaa Acen jumppaamiselle, ja jos Ace kuuli naurun tyrskähdykset ja kääntyi katsomaan mitä oli tekeillä, Aune esitti tekevänsä ristikkoa. ´´Ömm, mikä avaruus on englanniksi?`` ´´Puuh, puuh, space!`` 

Kun Ace vähän ajan päästä lopetti, hän esitteli lihaksiaan Aunelle. ´´Vau, löytyipä hauis!`` Aune totesi virnistäen. ´´Tiesin että minussa piilisi voimaakin!`` Ace sanoi ylpeästi. ´´Noniin, senkin Rambo. Sinun kannattaa käydä kylvyssä ennen töihinlähtöä. ´´Saanko edes yhden suukon ennen sitä?`` ´´No...``

´´...Ehkä yhden.`` <3

Pian Ace lähtikin kylpyyn ja sitten töihin, iloisin mielin. Hänellä oli varmasti maailman paras tyttöystävä! Aune jäi yksin kotiin ja mietti mitä voisi tehdä kodin ollessa tyhjillään. Sitten hän huomasi maalaustelineen. ´´Miksei?`` Hän mutisi itsekseen ja tarttui siveltimeen.

Hetken päästä hän oli aivan täpinöissään, tämähän oli upeaa! Hän oli todella innostunut maalaamisesta niiden minuuttien aikana. Maalaaminen antoi hänelle vapauden purkaa tunteensa kankaalle ja ilmaista itseään ilman muiden nmielipiteitä. Hetken aikaa maalailtuaan hän kuuli koputuksen ovelta. Hän meni avaamaan oven ja huomasi yllätyksekseen naapurin rouvan. ´´Mitähän asiaa hänellä on?`` Aune mietti.

(Tässä kuvaa naapurista =D) Aune tervehti kättelemällä tätä pirtsakkaa ilmestystä. ´´Päivää, olen Lola Warner tuolta naapurista. Sinä olit... Auni! Niinhän se oli?`` Naapuri tervehti.  ´´Moi, Lola. Olen kyllä Auni, mutta minua kutsutaan Auneksi.`` Aune sanoi ja hymyili. Lola näytti kummastuneelta. ´´Mitä eroa niissä oikeestaan on?`` Hän naurahti. Aune kohautti olkapäitään. ´´Millä asialla liikut?`` Hän jatkoi. ´´No, minulla ei ole ollut ystäviä tähän kylään muutettuani, mutta kun näin sinut tuossa pihalla, ajattelin että voisin saada uuden ystävän.`` Lola selitti. Aune kutsui naapurin sisään. Ehkä heistä voisi tullakin ystävät!``

Naiset sitten päättivät valita keskustelupaikaksi Vessan... O_O Mutta mitä paikasta kun juttu luistaa? He saattoivat jutella ensimmäisistä treffikokemuksistaan,

muodista,

parhaista huulipunamerkeistä,

tai sitten he vain naureskelivat toistensa jutuille. Naisista tuli nopeasti oikein hyvät ystävykset. Kellon lyödessä 4 iltapäivällä, Lola lähti kotiinsa. Aune jatkoi maalaamistaan, vielä iloisempana kuin aikaisemmin. Hän oli saanut lisää riemua uuden kaverin kautta. Kohta Ace palaisi kotiin.

Siinähän hän onkin! Ja oikein iloisena, ei ihme, hän nimittäin sai taas ylennyksen! Hyvä Ace! Hän on nyt muistaakeni passipoliisi. =D Ace sai ylennyksen koska hän oli kaapannut Pöljänmäeltä kotoisin olevan urheiluvaruste-roiston, kutsumanimeltään varkaiden Michael Jordanin. 

Aune juoksi halaamaan Acea. He suutelivat rakastavasti hetken kunnes molempien hymyt vain kasvoivat molempien kertoessa madollisimman onnistuneesta päivästään. (Eivätkö he olekin suloisia? Katsokaa nyt Acen ilmettäkin! <3)  

Illalla he päättivät hieman juhlistaa täydellistä viikkoansa...

Siinä olikin osani, mutta vielä yksi kuva, jota en tunkenun osaan, mutta minun on aivanpakko kertoa tämä kuvaan liittyvä tyhjänpäiväinen juttu XD:

Aune maala juuri tällä hetkellä yhtä lempipiirrettyä hahmoani XD Sori sori, miun oli pakko kertoa tää =D

Ainiin! Vielä se arvoitus! Kysymys kuuluukin: Mihin elokuvaan Ace viittaa osan alkupuolella, kertoessaan nähneensä lapsena elokuvan, jossa liikuntasali rempattiin syljellä? Piilottelin osaan pienimuotoisia vihjeitä elokuvaan liittyeen. Jättäkää mahdollinen arvauksenne kommentteihin, ja seuraavan osan alussa paljastan vihjeet sekä elokuvan nimen!

Kommentteja? =)